Βίλλα Θεοχάρης, Σταμάτης Μαρινάκης, Villa Theoharis, Ραπανιανά, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα ΕΛΛ | ENG | DEU

Υπηρεσίες

Η Βίλλα Θεοχάρης είναι μια πολυτελής τριώροφη μεζονέτα 170 τ.μ., σε οικόπεδο 900 τ.μ..

Στο ισόγειο τις βίλλας υπάρχει ένα μεγάλο λουτρό, ένα διπλό κρεβάτι και ένας καναπές - κρεβάτι. Διαθέτει επίσης σάουνα, όργανα γυμναστικής και μια πισίνα (διαστάσεων 2.50μ x 2.50μ) με σύστημα υδρομασάζ - αερομασάζ, η οποία γίνεται και θερμαινόμενη κατόπιν συνεννοήσεως. Τέλος υπάρχει βοηθητική κουζίνα με ψυγείο, νεροχύτη κτλ.

Στο πρώτο όροφο της βίλλας υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, με ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά. Επίσης ένα μεγάλο λουτρό, με έπιπλο μπάνιου και μπανιέρα.

Στον δεύτερο όροφο της βίλλας βρίσκεται η κυρίως κουζίνα του σπιτιού με ψυγείο, φούρνο, πλυντήριο πιάτων κτλ. Επίσης το σαλόνι με δύο άνετους καναπέδες και μια μεγάλη τηλεόραση, DVD, CD player κτλ. Τέλος υπάρχει ένα επιπλέον WC και μια μεγάλη βεράντα με τραπέζι και πολυθρόνες.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλλας αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και τμήμα με γκαζόν και λουλούδια. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει μια πισίνα 35 τ.μ., μπάρμπεκιου, τμήμα με γκαζόν και λουλούδια, καθώς και τραπεζάκι, πολυθρόνες και ξαπλώστρες ηλιοθεραπείας. Τέλος στο τρίτο επίπεδο υπάρχουν οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια.